Witt Benelux breidt uit met lokaal team in België

0

Witt Benelux, dochter van de Deense distributeur van consumentenelektronica, benoemt Philippe Lybeert tot Business Development Manager in België. Hij is met ingang van 4 oktober tot het team toegetreden.

Lybeert (60) richt zich op het verder uitbreiden van de distributie van het premium (steel)stofzuigermerk ROIDMI en de merken voor kleine huishoudelijke apparaten (SDA) bij de vakhandel in Vlaanderen en Wallonië. Op termijn wordt ook een aantal grote merken voor medium- en groot huishoudelijk apparatuur (MDA) toegevoegd aan het assortiment van Witt Benelux, een marktsegment waar Lybeert veel ervaring in heeft.

Philippe Lybeert

Hij heeft een uitgebreid netwerk in de vakhandel en brengt jarenlange Account Management ervaring met zich mee. Zo werkte hij eerder onder meer als Accountmanager bij Philips Consumer Products, Whirlpool en ATAG.

“Ik ben blij ons team in de Benelux te kunnen uitbreiden met een ervaren professional als Philippe Lybeert”, zegt Marcel Meijer, Managing Director Witt Benelux. “Het afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid in de Benelux. Vele retailers hebben onze producten ontdekt en de meerwaarde van onze service en retailgerichte aanpak ervaren. Dankzij de aantreding van Lybeert voorzien wij nu ook onze Belgische retailers van een lokaal team om hen te ondersteunen. Dit past perfect in onze strategie om retailers te helpen groeien met onze hoogwaardige, kwalitatieve en opvallende producten.”

Het afgelopen jaar heeft Witt onder meer diverse modellen van de ROIDMI premium steelstofzuigers geïntroduceerd, evenals de luchtontgifter en -reiniger VBreathe Tasman.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com