Winnares LG OLED-TV ‘verliefd op Cord Zero’

0

P1040126 kopieDe folderactie van BCC waarbij de koper van een LG Cord Zero stofzuiger kans maakt op een LG OLED-TV ter waarde van €3.500 is gewonnen door mevrouw Julia Gerencser (72) in Barendrecht. Zij was afgelopen vrijdag op vakantie, waardoor haar dochter Anushka de prijs kwam ophalen.

 

LG wilde met de BCC-folderactie de nadruk vestigen op de LG Cord Zero. De van oorsprong Hongaarse Mevrouw Gerencser woonde sinds kort – na het overlijden van haar man – weer in Nederland en moest daarom van alles nieuw kopen. Ze had de folder van BCC Barendrecht gezien met daarin allerlei aanbiedingen en dit was voor haar de reden om deze winkel te bezoeken.

“We zijn een paar uur bezig geweest”, vertelt Jolanda Voor den Dag, verkoopster bij BCC Barendrecht. “Mevrouw Gerencser moest van alles hebben, waaronder een wasmachine, een droger, een gasfornuis, een tv en dus ook een stofzuiger. Ze was meteen verliefd op de Cord Zero. Ik ben er ook heel enthousiast over, want dit is een geweldige stofzuiger die zonder snoer werkt!”

Vestigingsmanager Vincent Sloot is blij dat de prijs in Barendrecht is gevallen. “Het is een unieke actie, want het is wel een erg grote prijs,” zegt hij. “Het is gewoon heel leuk dat de winnende stofzuiger hier is gekocht, vooral ook omdat wij als team helemaal achter de LG Cord Zero staan. Daarom verkopen we er ook relatief veel van.”

Op de foto van links naar rechts: Emiele De Wandeler (Category Manager BCC), Menno Brouwer (partner van Annuska), Annuska Gerencser, Vincent Sloot (vestigingsmanager), Jolanda Voor den Dag (verkoopster) en Dominique Snijders (BCC, commercieel assistent SDA)

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com