Winnaar Melitta foto-actie

0

Tim Appelman van EP: Beerepoot ontvangt van Annemarie van Thiel van Melitta Nederland de Melitta® Caffeo® CI® volautomaat die hij heeft gewonnen door deel te nemen aan de foto-actie in ERM. Hij stuurde een foto van de Melitta-winkelopstelling in Hoorn op en won hiermee uiteindelijk de volautomaat.

 

“Ik sta nu alweer een jaar of twee in de winkel in mijn woonplaats Bovenkarspel, maar ook regelmatig in Hoorn. Toen ik las over de actie dacht ik meteen aan deze opstelling, want hier in Hoorn hebben we echt de ruimte om dergelijke apparatuur goed te showen”, aldus de winnaar.

EP: Beerepoot in Hoorn is een ruim opgezette ‘belevingswinkel’, waar producten thematisch zijn opgesteld. Zo is er bij de espresso volautomaten ook ruimte gemaakt voor koffiebonen, koffiekopjes en andere zaken die verwant zijn aan koffie.

Appelman (32) werkt inmiddels tien jaar bj EP: Beerepoot. “Ik begon hier in Hoorn en ben later naar de winkel in Bovenkarspel gegaan, vooral omdat ik daar woon. Daar hebben we een normal koffie-opstelling. Ik verkoop graag de volautomaten van Melitta. Dit zijn mooie producten, waarvan je zeker weet dat het met de kwaliteit wel goed zit. Heel belangrijk, want je wil niet dat de klant terug komt met klachten over defecten!

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com