‘Wie wordt straks de Uber van de witgoedbranche?’

0

Branchevereniging VLEHAN inspireert ook dit jaar haar belanghebbenden met een Jaaroverzicht vol interviews over trends en ontwikkelingen. Zo komen big data, slimme apparaten, connectivity, interconnectivity, Voice, PaaS, The Power of Homemade Food aan bod.

VLEHAN stelt in een persbericht dat dit Jaaroverzicht past in de ambitie om voor haar leden ‘waarde toe te voegen door te faciliteren in dialogen’. Zo vertelt Prof. dr. Frans Feldberg (hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam en bekend van zijn TEDx presentatie over ‘The economics of artificial intelligence’) in een interview dat de wereld in rap tempo verandert onder invloed van big data en kunstmatige intelligentie. Waar consumenten betalen voor het invullen van de behoefte, is volgens hem de vraag: ‘Wie wordt straks de Uber van de witgoedbranche?’

De consument stond nog nooit zo centraal als nu en alles draait om consumentenbehoeften en gemak. In een gezamenlijk interview evalueert het VLEHAN Bestuur 2018 op basis van de ontwikkelingen en vertelt zij hoe inzichten uit data innovatie nog relevanter kunnen maken. Daarnaast vertelt een vijftal retailers in een persoonlijk interview welke gevolgen de ontwikkelingen hebben op hun businessmodellen en welke keuzes zij daarin maken.

Het Jaarverslag is te downloaden via https://www.vlehan.nl/vlehan/actueel_vlehan_jaaroverzicht_2018

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com