Werkplek afschermen met NS-PLXPROTECT

0

Nu het bedrijfsleven zich voorzichtig begint voor te bereiden op terugkeer naar werken in het kantoor, speelt NewStar, producent van AV- en IT-steunen hierop in met een nieuw product. Dit bestaat uit een groot doorzichtig scherm dat aan de monitorsteun wordt bevestigd.

Het gaat om de NS-PLXPROTECT serie, waarmee gebruikers hun werkplek kunnen afschermen. De NS-PLXPROTECT1 (voor één monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (voor twee monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar worden op een bureausteun geplaatst en bewegen mee met de flatscreen en het in hoogte verstelbare bureau. De schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de schermen voorzien van twee bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn ten opzichte van de monitor(s).

De schermen nemen geen extra ruimte in op het bureau. De NS-PLXPROTECT1 is ontworpen voor installatie op een bureausteun en de NS-PLXPROTECT2 voor montage op twee losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm. Aardige bijkomstigheid: de schermen kunnen ook gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker to do-lijstjes en notities op te schrijven.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com