Webshops en winkel Create2Fit naar PlatteTV

0

De webwinkelonderneming Create2Fit van Marc Koster en Tom Coronel is ingelijfd door PlatteTV. De webshop in televisies en audioapparatuur neemt de zes shops en de fysieke winkel van Create2Fit over, waaronder Televisiediscounter.nl en Koffiediscounter.nl.

 

Create2Fit vroeg begin deze maand het faillissement aan. De onderneming had volgens de curator een schuld van 2 tot 3 miljoen euro. Hij meldde dat Create2Fit faillissement moest aanvragen nadat een belangrijke leverancier zijn vordering opeiste en voorraden vasthield.

De nieuwe eigenaar PlatteTV valt onder New Retail Company. Algemeen directeur Evert C. Meewissen zegt dit ‘een mooie overname’ te vinden. “Dit brengt onze doelstelling om marktleider in TV’s en BBQ’s te worden in een stroomversnelling”, zegt hij. Naast PlatteTV vallen ook AllesvoorBBQ en Playseatstore onder New Retail Company.

Naar verwachting gaan de fysieke winkel in Naarden en de webshops in februari weer open. Tom Coronel noemt in een reactiePlatteTV een logische overnamekandidaat. ‘Prachtig om te zien dat vijftien jaar input toch gewaardeerd wordt door een partij als deze.’

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com