Wasdroger LG neemt instellingen over van wasmachine

0

LG Electronics lanceert de nieuwe DUAL Inverter Heat Pump wasdroger. Deze droger kan via Wi-Fi gekoppeld worden aan de nieuwste wasmachines van LG. Hierdoor kan deze de instellingen overnemen van de wasmachine en de optimale droogcyclus instellen.

Als de droger gekoppeld is aan LG’s nieuwste wasmachines, uitgerust met Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD), stelt de droger automatisch het juiste droogprogramma in. De droger is met de ThinQ-app op de smartphone op afstand te bedienen. Men kan hiermee de juiste droogcyclus instellen en zelfs nieuwe programma’s downloaden voor specifieke kledingstukken.

Naast deze slimme koppeling is de nieuwe droger ook uitgerust met de nieuwe DUAL Inverter Heat Pump. Hierdoor kan de circulatiesnelheid versneld of vertraagd worden, zonder dat de pomp telkens in- en uit hoeft te schakelen. Hierdoor wordt het energieverbruik verlaagd en draagt de droger het energielabel A+++-10%. En dankzij de inverter-technologie droogt de droger ook bij lage temperaturen, wat beter is voor de kleding en krimpen voorkomt.

De Auto Cleaning Condensor spoelt de condensor tot drie keer per programma onder druk schoon waardoor er geen stof of vuil ophoopt. Hierdoor droogt de machine efficiënter en is deze zuiniger in gebruik, waardoor de droger langer meegaat.

LG heeft bovendien veel aandacht besteed aan het ontwerp, dat geheel in lijn is met haar nieuwste wasmachines (ook met AI DD).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com