VOGEL’S neemt meerderheidspositie in SmartMetals Mounting Solutions

0

SmartMetals projector, flatscreen, whiteboard en maatwerk oplossingen

Vogel’s, producent van tv-bevestigingssystemen, kondigt voor de derde keer in één jaar tijd, een flinke uitbreiding van de Vogel’s groep aan. Het moederbedrijf neemt een meerderheidsbelang in SmartMetals Mounting Solutions.

 

SmartMetals Mounting Solutions is vooral actief in de B2B markt en biedt een compleet assortiment vloer-, wand- en plafondmontage oplossingen voor projectoren, flatscreens en whiteboards. Vogel’s wil zich met dit meerderheidsbelang nog nadrukkelijker positioneren als specialist in AV productoplossingen. Ze kan hiermee haar positie in de professionele markt versterken en geeft hiermee invulling aan haar groeistrategie.

Na de bekrachtiging van het meerderheidsbelang door Vogel’s blijft SmartMetals Mounting Solutions als zelfstandige entiteit bestaan. In een persbericht schrijft Vogel’s dat de twee firma’s werkzaam zijn in hetzelfde werkveld, “maar zowel de productpakketten als de diverse marktsegmenten zijn juist grotendeels complementair aan elkaar. Dit betekent een verbreding van ieders mogelijkheden en uitwisseling op gebied van inkoop, productie, marketing en sales naast natuurlijk kennis en capaciteit.”

Gerdi Vogels, Algemeen Directeur Vogel’s: “Dit meerderheidsbelang in SmartMetals biedt een sterkere marktpositie in de groeiende professionele markt. Dankzij deze combinatie kunnen we met beide merken de marktpositie verbeteren en de distributie versterken. Door deze overname slaan we onze vleugels verder uit. Het gaat ons nieuwe kansen en mogelijkheden bieden in de B2B branche.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com