Vogel’s neemt Marmitek over

0

Het Eindhovense bedrijf Vogel’s neemt plaatsgenoot bedrijf Marmitek BV. Vogel’s wil zich met deze overname nadrukkelijker positioneren als specialist in ‘productoplossingen die de beeld- en geluidbeleving thuis en in de professionele markt verbeteren’, zo meldt het bedrijf. De overname moet de positie van beide partijen in de markt verstevigen.

Na de overname blijft Marmitek als zelfstandige entiteit bestaan. Beide ondernemingen moeten elkaars kracht gaan benutten. Vogel’s kan gebruik maken van de kennis en kunde op het gebied van home entertainment. Marmitek zal gebruik maken van het internationale distributienetwerk van Vogel’s.
Gerdi Vogels, CEO van Vogel’s noemt de uitbreiding “een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten. Door deze combinatie kunnen we met beide merken onze marktpositie verbeteren en de distributie versterken. Daarnaast willen we voor toekomstige nieuwe ontwikkelingen de kennis en kunde op het gebied van productontwikkeling van Marmitek graag inzetten. Door deze overname slaan we onze vleugels verder uit. Het gaat ons nieuwe kansen en mogelijkheden bieden in onze branche.”
Arthur van Horssen, Sales en Marketing Directeur Marmitek: “Deze overname past uitstekend in de ontwikkelingsfase waarin Marmitek zich bevindt. Gedurende 20 jaren hebben we ons als merk ontwikkeld tot specialist op gebied van slimme audio en video toepassingen waarmee meer mogelijk wordt gemaakt op gebied van home entertainment in de woning. Deze overname biedt volop mogelijkheden tot het aanboren van nieuwe markten en bredere inzet van onze expertise op het gebied van productontwikkeling. Na een jarenlange prettige samenwerking tussen beide bedrijven, betekent deze overname een geweldige impuls waarmee we verder en versneld invulling kunnen geven aan de vele ideeën die we hebben.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com