Vogel’s legt focus op draaibare tv-steunen

0

De maand december is een drukke maand voor de consumentenelektronicabranche. Voor Vogel’s des te meer reden om juist nu in te zetten op communicatie rondom de draaibare steunen.  Het Nederlandse merk voor wandsteunen heeft een crossmediale campagne opgezet met daarin een tv-commercial in combinatie met online bannering. De campagne is puur gericht op de voordelen van draaibare wandsteunen.

Vogels 600x600Vogel’s speelt specifiek in op de drukke periode rond kerst en Oud & Nieuw. Diverse activiteiten zijn ingepland voor de periode van 22 december tot en met 4 januari (week 52 en week 1). De tv-commercial wordt onder meer uitgezonden op NPO 1, 2 en 3.

“Er is gekozen voor een tv-commercial in combinatie met online-activiteiten omdat beeld uiteraard meer zegt dan woorden en we dit via verschillende media bij de consument willen laten landen.” aldus Emiel Zwaagman, marketing manager bij Havoned. “Het visueel maken van de voordelen van een draaibare tv-steun is essentieel.”

De marketingactiviteiten van Vogel’s hebben een duidelijke boodschap aan de consument: altijd al vanuit de keuken naar de TV willen kijken? Wil je ook vanuit bed altijd de juiste kijkpositie hebben? Of die vervelende schittering van de zon uit de TV halen? Een draaibare wandsteun biedt de oplossing!

Draaibare tv-steunen van Vogel’s
Het assortiment draaibare tv-steunen van Vogel’s is zeer uitgebreid. Er zijn tv-steunen voor kleine tot grote schermen. Daarnaast heeft de consument onder meer de keuze uit juist dicht tegen de muur speciaal ontworpen voor ultra dunne schermen of wat verder ervan af. Tevens kan men kiezen voor een design tv-steun die een mooie aanvulling vormt op het interieur van een woonkamer.

De consument kan alle informatie over de draaibare steunen van Vogel’s gemakkelijk online vinden. De online bannering leidt direct naar een aparte pagina met informatie. En ook op de homepage van Vogel’s is een duidelijke banner te zien met een link naar alle informatie over draaibare wandsteunen. Met de Flatscreenfitter kan de consument een geschikte tv-steun vinden door simpelweg het modelnummer van de tv in te voeren.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com