Vernieuwde website Beekman

0

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover: de nieuwe website van Beekman BV is live. Deze nieuwe website biedt beter inzicht in het ruime assortiment en laat zien wie Beekman is en wat het bedrijf  doet. “Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. In on-der-de-len beter. Op het gebied van assortimentsinkoop, distributie, software, klantenservice en winkelinrichting”, aldus Beekman in een persbericht.

Beekman1

De zoekfunctie van de nieuwe website is volledig vernieuwd. De nieuwe zoekmachine ‘denkt mee’ door direct al resultaten te laten zien terwijl de gebruiker typt. Zoekt u een onderdeel, een accessoire of antwoord op een vraag? Gebruik de zoekbalk bovenin de website en de resultaten verschijnen direct. U kunt uw zoekopdracht in het venster typen vanaf elke pagina, zonder de pagina te verlaten. Ook kunt u filters toepassen, en bijvoorbeeld alleen zoeken op apparaten of op productgroep. Een groot gedeelte van het assortiment kunt u in 360 graden beeld bekijken.

Voor abonnementhouders van BIS (Beekman Informatie Systeem) wordt het nog makkelijker om de juiste productinformatie te vinden. Voor BIS gebruikers heeft de vernieuwde Beekman website extra functionaliteit, om gemakkelijk en snel de juiste informatie en technische tekeningen te kunnen vinden.

Ook voor tablet en smartphone
Beekman2
Steeds meer mensen bezoeken de website via een tablet of smartphone. Beekman B.V. heeft er daarom voor gekozen om een website te maken met een responsive design. Dit betekent dat de weergave van de website zich automatisch aanpast bij verschillende resoluties (desktop, laptop, tablet, smartphone).

 

 

 

Vertrouwde mogelijkheden
Beekman3
De vernieuwde Beekman BV website is nog steeds vertrouwd. Zoals altijd kunt u na inloggen gemakkelijk uw orders, offertes en facturen inzien, of een retouraanvraag indienen. Technisch is er veel aangepast. En dat maakt het mogelijk om de komende tijd nog meer handige functies toe te voegen. Achter de schermen gaan wij dan ook vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er de nieuwste producten met 360 graden foto’s en technische tekeningen, aantrekkelijke aanbiedingen en regelmatige nieuwsupdates.

Bekijk de website hier.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com