VAN OERS NIET NAAR FINALE DESIGNLAB

0

designlab-vanoersErmi van Oers is met haar 2D Kitchen niet door naar de finale van Electrolux Designlab. Ze wist de halve finale te bereiken met haar idee voor een tijd- en ruimtebesparende keuken, die automatisch recepten voorstelt op basis van de ingrediënten die de gebruiker in huis heeft.

De concepten die wel door zijn naar de finale zijn de 3D food printer van Luiza Silva uit Brazilië; het schoonmaaksysteem met vliegende nano-robots van Adrian Perez Zapata uit Colombia; de voedingswaarde weegschaal met kaart van Janne Palovuori uit Finland; de stofzuiger die van vorm verandert van Germain Verbrackel uit Frankrijk; de luchtreinigende muur van Jeabyun Yeon uit Korea; een geparfumeerde ketting die de lucht purificeert vanWei Kiat Law uit Singapore; de voorraadkastmanager van Francisco Barboza Grasa uit Spanje en het keukenhologram van Dawid Dawod uit Zweden.

De eerste prijs gaat naar de kandidaat die op 16 oktober de jury weet te overtuigen met de beste en meest innovatieve oplossing. Deze student wint 5.000 euro en een betaalde stage van zes maanden bij een van de Electrolux design centra. De tweede en derde prijs bedragen respectievelijk 3.000 euro en 2.000 euro. De kandidaat die de meeste stemmen krijgt via de website van Design Lab, krijgt de People’s Choice Award en wint daarmee 1.000 euro.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com