Tweede Electronic Retail Summit in Madrid

0

Dankzij het succes vorig jaar, wordt er dit jaar voor de tweede keer de pan-Europese Electronic Retail Summit gehouden. Deze vindt plaats in Madrid op 22 en 23 april. Dit is het enige internationale congres dat zich uitsluitend richt op de TCG-retail (Technical Consumer Goods), die zich bezig houdt met consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur, IT en telecommunicatie.

summit2-webDe eerste top, die vorig jaar werd gehouden in Berlijn in het hotel Adlon Kempinski naast de Brandenburger Tor, werd bijgewoond door meer dan 150 top-managers uit de TCG-retail en -industrie uit twintig Europese landen. Zij woonden het congres niet alleen bij, maar namen ook actief deel.

In Madrid komen internationale vertegenwoordigers uit de industrie de uitdagingen van de huidige TCG-markt bespreken, waarbij op een belangrijke bijdrage van de deelnemers wordt gerekend. De tweede editie van dit congres wordt gehouden in het boutique-hotel Sheraton Mirasierra Suites.

Deelname aan de TCG Retail Summit kan alleen op uitnodiging. Het evenement wordt jaarlijks gehouden en de organisatie richt zich uitsluitend op top-management.

De tweede pan-Europese Electronic Retail Summit wordt gehouden in samenwerking met ERM en is het enige moment in het jaar waarop decision makers en deskundigen uit verschillende sectoren (elektronica, toepassingen en multimedia) uit heel Europa bij elkaar komen om van gedachten te wisselen, kennis te delen, nieuwe wegen te zoeken om de value chain te optimaliseren en succesfactoren van retail in de tijden van e-commerce en m-commerce te analyseren.

Voor meer informatie en registratie ga naar: www.europeantcgretailsummit.com.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com