TV virtueel in de kamer

0
Coolblue

Handig: voor het aankopen van een tv eerst even kijken of deze past in de woonkamer. Coolblue heeft nu een functie in zijn app toegevoegd die dit mogelijk maakt.


Consumenten kunnen verschillende afmetingen van een televisiescherm in verschillende ruimtes uitproberen. Bijvoorbeeld aan de muur, op een tv-meubel of in een kast.

Met de functie denkt Coolblue, naast het bieden van meer klantgemak, onder meer het aantal retouren te kunnen verminderen. “We weten dat 15 procent van de tv’s wordt teruggestuurd, omdat het formaat van de tv anders blijkt dan gedacht”, stelt directeur Pieter Zwart. “Met de toevoeging van de augmented reality functie aan de app weten klanten vanaf nu precies welk formaat ze nodig hebben.”

Natuurlijk kunnen klanten die een geschikte grootte en model hebben gepast in de woonkamer, deze meteen aanschaffen in de applicatie. Op dit moment wordt in de functie gebruikgemaakt van één model televisie in verschillende maten. Volgens de webshop wordt dit binnenkort uitgebreid naar alle specifieke modellen televisies.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com