TPV introduceert Philips DTS Play-Fi producten

0

TP Vision introduceert Philips tv- en audioproducten die draadloos verbinding maken en samenwerken via DTS Play-Fi. De nieuwe Philips OLED805 en OLED855 tv’s zullen de eerste modellen zijn die deze technologie ondersteunen. In september lanceert TP Vision tevens een nieuwe reeks soundbars en draadloze luidsprekers met DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi is een draadloos audio-ecosysteem voor muziek en tv-audio door het hele huis of privé via een app. Het systeem ondersteunt hoge resolutie audiostreaming en afspeelnauwkeurigheid van minder dan een milliseconde. Compatibele producten, waaronder tv’s, mobiele apparaten, soundbars en luidsprekers, werken  hierin naadloos samen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om via een geschikte hoofdtelefoon het geluid van de tv draadloos te ontvangen.

TP Vision meldt dat de nieuwe Philips OLED805 en OLED855 tv’s de eerste modellen van het premium tv-merk zijn die voorzien zijn van DTS Play-Fi. De komende tijd wil TP Vision hierop voortborduren door DTS Play-Fi op te nemen in alle Philips Android-tv’s van 2020. Aansluitend, in de tweede helft van 2020, zullen Philips Android-tv’s uit 2019 ook een firmware-update ontvangen om DTS Play-Fi te kunnen ondersteunen.

TP Vision lanceert in september 2020, tijdens de IFA, een nieuwe reeks Philips-soundbars en draadloze luidsprekers, tevens uitgerust met DTS Play-Fi.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com