TIPOPEN VAN LIEBHERR

0

liebherr-web

Liebherr presenteert de TipOpen technologie voor de nieuwe Vinidor wijnklimaatkast UWT 1682. Deze techniek maakt het mogelijk de deur te openen zonder de aanwezigheid van een handgreep.

Wordt de glasdeur lichtjes aanraakt, dan opent deze 7 cm waarna de deur gemakkelijk verder kan worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer automatisch dankzij de SoftSystem deursluiting.

De Vinidor UWT 1682 biedt twee wijnsafes waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen de +5°C en +20°C kan worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld rode en witte wijn tegelijkertijd op de ideale serveertemperatuur worden bewaard.

 

Per dag verbruikt de wijnklimaatkast slechts 8 cent aan energie. Bovendien heeft deze wijnkast, dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor, een laag geluidsniveau van 36 dB(A). De luchtvochtigheid kan worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir koolstoffilter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatieglasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

De UWT 1682 biedt plaats aan 34 flessen van Bordeaux-formaat en de temperaturen kunnen worden ingesteld via het tiptoets bedieningspaneel met digitale temperatuuraanduiding. Voor een gelijkmatige verlichting zijn beide temperatuurzones voorzien van dimbare LED-verlichting die apart geschakeld kan worden. Dankzij de minimale warmteafgifte van de LED’s kan de verlichting continu blijven branden voor een smaakvolle presentatie. De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen.

Leverbaar vanaf maart 2014.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com