Techniek Nederland waarschuwt voor malafide bedrijven

0

Het televisieprogramma Opgelicht van Avro Tros heeft onlangs aandacht besteed aan de bedrijven Peters-Witgoed, Willem Witgoed, Witgoedreparatie van Dijk, Witgoed Monteur Amsterdam, Oranje Witgoedreparatie, Oranje Witgoed en De Witgoedcentrale. Deze bedrijven zijn van dezelfde eigenaar en geen lid van Techniek Nederland. Ze maken misbruik van de naam Erkend Reparatiebedrijf.

Dit meldt Techniek Nederland in een reactie op de uitzending. Rob Wierenga Hoofd Consumentenelektronica Retail: “Helaas signaleren wij dat er nog steeds veel malafide witgoed en slechte smartphone reparatiebedrijven actief zijn. Het is vaak onduidelijk welke reparaties men precies uitvoert en dat je hiervoor regelmatig een flinke rekening betaalt”

Hij raadt daarom consumenten aan altijd te kiezen voor een bedrijf dat werkt volgens de Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven. “Deze onafhankelijke regeling biedt de zekerheid dat de reparatie in juiste handen is.” Deze erkenningsregeling is exclusief voor leden van Techniek Nederland.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com