TCG Summit gaat door

0

TCG Summit 2021Na anderhalf jaar digitale bijeenkomsten en thuiswerken, wordt de TCG Summit van 5-7 oktober in Budapest de eerste gelegenheid waar de industrie elkaar weer lijfelijk kan ontmoeten. De TCG Summit is een conferentie gericht op de top van het TCG-bedrijfsleven (Technical Consumer Goods) die in enkele dagen worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen in hun markten.

Dit jaar komen retailers zoals MediamarktSaturn, Euronics, Fnac Darty, Dixons Carphone en Coolblue samen met leveranciers bijeen om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe de industrie zich weer kan opbouwen na de covid-19-crisis, met een sterke aandacht voor vernieuwing en innovatie.

Onder meer de technologische giganten Amazon en Alibaba geven een blik in hun keukens. Zij vertellen hoe innovatieve technologie aan de basis staat van een toeleveringsketen waarin de klant centraal staat. Experts gaan in op onderwerpen als toegenomen verwachtingen van de consument, nieuwe verkoopkanalen, diversiteit, duurzaamheid en komende Europese regels op het gebied van concurrentie en privacy.

Het aantal deelnemers is beperkt vanwege de veiligheidsmaatregelen die moeten waarborgen dat het gevaar op besmetting zo gering mogelijk is. Degenen die de summit niet lijfelijk willen of kunnen bezoeken kunnen gebruik maken van de online versie die gelijktijdig wordt gehouden.

Meer informatie is te vinden op www.tcgsummit.com

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com