Stefan Verhoeven directeur Miele Nederland

0

Stefan Verhoeven (1966) is per 1 september benoemd tot Algemeen Directeur van Miele Nederland BV. Hij volgt Sjaak Brouwer op, die naar Miele Australië/Nieuw Zeeland vertrekt. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stefan Verhoeven bij de introductie van nieuwe Senseo-apparaten van Philips tijdens het WK 2006

Na de afronding van zijn studie Business Administration en Strategic Management aan de universiteit van Rotterdam startte Verhoeven zijn carrière in 1991 bij Esso. Allereerst was hij werkzaam in diverse posities binnen logistiek en distributie voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vervolgens vanaf 1997 als Retail Sales Manager Benelux.

 

In 2000 maakte Stefan Verhoeven de overgang naar Philips Consumer Lifestyle. Gedurende zijn 15-jarige carrière bij Philips heeft hij een zeer ruime ervaring op het gebied van marketing en sales opgebouwd. Zo was hij van 2005 tot 2008 verantwoordelijk voor Philips Small Domestic Appliances in Nederland en kreeg hij een internationale rol binnen Philips Personal Care. Sinds 2011 is Stefan Verhoeven Senior Vice President voor de divisie Beauty, die hij met groot succes heeft geleid.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com