Sound United neemt Onkyo niet over

0

De voorgenomen overname van Onkyo Corporation door Sound United gaat niet door. Dit heeft het bedrijf in een verklaring laten weten.

Eerder dit jaar kondigde Sound United LLC aan de intentie te hebben om de van de consumentenaudiodivisie van Onkyo Corporation, waaronder de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra, over te nemen. Maar de overname zou pas afgerond kunnen worden na het sluiten van verschillende overeenkomsten, de voltooiing van een bevredigende due diligence, het verkrijgen van toegezegde financiering en diverse andere vereiste goedkeuringen.

Nu stellen beide partijen dat het in het belang van beide organisaties is om het traject naar de voorgenomen overname te beëindigen. Na maanden van rigoureus werk en onderhandelingen is het duidelijk geworden dat niet alle noodzakelijke sluitingsvoorwaarden op bevredigende wijze konden worden bereikt.

Sound United blijft naar eigen zeggen toegewijd aan haar missie: “bring joy to the world through sound. We zullen deze missie voortzetten door autonome groei met onze bestaande merken en door opportunistische acquisities die ons in staat stellen de consument beter van dienst te zijn.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com