Sony OLED 4K HDR-TV vanaf mei in Benelux

0

De nieuwe oled-tv van Sony is vanaf mei verkrijgbaar in de Benelux. De beeldkwaliteit van dit toestel wordt versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme en daarnaast zorgt een Acoustic Surface-geluidssysteem voor een zeer goede geluidskwaliteit.

 

De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van oled om een prachtig beeld af te leveren. Het resultaat bestaat uit indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede kijkhoek.
“Sinds de bekendmaking op de CES begin januari hebben we geweldige feedback gekregen over de BRAVIA A1 OLED-serie. Iedereen is enthousiast over de uitstekende beeldkwaliteit en het Acoustic Surface-geluidssysteem”, aldus Machiel Frijters, Head of Marketing bij Sony Electronics Benelux. “We zijn zeer verheugd om de BRAVIA A1 OLED-serie voor consumenten in de Benelux aan te kunnen bieden”.

De A1-serie is de eerste TV die geluid uitzendt vanuit het scherm zelf. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm, waardoor het geluid uit het scherm zelf komt. Zo ontstaat de perfecte synchronisatie van beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten.
In de voet is een krachtige subwoofer en kabelmanagementsysteem verwerkt dat kan worden opgevouwen voor wandmontage.

De KD-65A1 (65-inch) is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van €6000. De KD-55A1 (55-inch) is eveneens vanaf mei beschikbaar voor €4000.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com