Sony: Hi-Res Audio zet de toon

0

h.ear_on_Walkman_Y_Lifestyle-LargeTijdens de persconferentie van Sony, die gisteren werd gehouden, stelde Kazou Hirai, Corporation President en CEO, de nieuwste producten van dit bedrijf in de categorieën High-Resolution Audio (Hi-Res) en Mobile voor. Daarnaast onderstreepte hij de innovaties met apparaten voor digitale beeldvorming en televisies.

Een van de technieken waar Sony zich sterk op richt is Hi-Res Audio, een audio-standaard die een veel betere kwaliteit biedt dan doorsnee digitale audio-bestanden zoals MP3. Daarom wordt op de IFA een reeks nieuwe Hi-Res Audio producten getoond.

Di zijn onder meer een nieuw gamma van hoofdtelefoons met als naam ‘h.ear’ (‘hear’ uitgesproken) en nieuwe Walkman-modellen. Deze Hi-Res Audio modellen hebben een eenvoudig, elegant ontwerp en komen verkrijgbaar in een aantal opvallende kleuren.

De ‘h.ear in NC’-modellen zijn, volgens Sony, ’s werelds eerste Hi-Res-oortelefoons met een digitale ruisonderdrukkingsfunctie, waarmee de gebruiker onderweg ongestoord van muziek kan genieten. De h.ear in NC-hoofdtelefoons worden ook verkocht in combinatie met de compacte NW-A25HN Walkman – die tevens voorzien is van Hi-Res digitale ruisonderdrukkingsfuncties.

Sony introduceert ook de NW-ZX100HN Walkman, die eveneens is uitgerust met Hi-Res digitale ruisonderdrukkingsfuncties. De NW-ZX100HN heeft een batterijduur van 45 uur.

Ook introduceert Sony de CAS-1. Dit compacte audiosysteem produceert Hi-Res Audio geluid, ook wanneer het in besloten ruimtes zoals in een werkkamer wordt geplaatst. De nieuwe RSX-GS9-autoradio en andere producten maken het Hi-Res-aanbod van Sony op IFA compleet.

Naast een reeks nieuwe fotocamera’s, waarvan één is voorzien van de mogelijkheid om in slow motion te filmen, en zijn nieuwe smartphones, toont Sony op de IFA zijn eerder aangekondigde 4K BRAVIA TV’s, waaronder de 65/55 inch X90C-reeks die bekend staan als de dunste lcd-tv ter wereld, met een dikte van ongeveer 4,9 mm op het dunste punt. Daarnaast introduceert Sony ook de 75 inch X91C-reeks, met een dikte van15 mm, op de Europese markt. Ook de S85C- en S80C-reeks (65/55 inch) van gebogen 4K-lcd-tv’s worden aangekondigd.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com