Sony benoemt Stéphane Labrousse tot Country Head Benelux

0

Sony Electronics Benelux kondigt de benoeming aan van Stéphane Labrousse als Country Head Benelux. Hij zal vanaf 1 april de werkzaamheden van Barend Ezechiels overnemen. Ezechiels zet een volgende stap in zijn carrière en neemt vanaf die datum de operatie van Sony UK en Ierland op zich, ter vervanging van John Anderson.

 

Labrousse brengt meer dan 20 jaar Sony-ervaring met zich mee, zowel uit de professional business als voor consumentenelektronica. Hij begon zijn Sony-carrière in 1995 en heeft diverse strategische rollen vervult op Pan-Europees en nationaal niveau. Zo was hij verantwoordelijk voor de volledige productportfolio consumentenproducten in de rol van Marketing & Communications Director bij Sony Electronics Frankrijk. Ook was Labrousse succesvol als Sales Director bij Sony Italië en wist hij een omzetgroei te realiseren via zowel de traditionele retailkanalen als online. Sinds 2014 is Labrousse werkzaam in Italië als Country Head waar hij onder meer verantwoordelijk is voor een aanzienlijke winstgroei voor de premium tv, video, geluid en digitale beeldbewerkingsproducten.

Barend Ezechiels begon zijn carrière bij Sony in 1997 en bekleedde diverse seniorposities op nationaal en pan-Europees niveau. Onder meer was Ezechiels werkzaam als General Manager voor Sony Digital Imaging Europe en Sales Director voor Sony Benelux. Sinds 2012 is Ezechiels werkzaam als Country Head Benelux. Onder zijn leiding realiseerde het bedrijf de afgelopen jaren een sterke winstgroei en gezonde marktaandeelposities. Tegelijkertijd is Ezechiels in Europees verband verantwoordelijk voor de Pan-European accounts en channel development. Vanuit deze rol heeft hij ervaring en expertise op het gebied van dynamiek en innovatie in het retaillandschap.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com