SMARTPHONEMODEL VOOR WASMACHINES

0

wasmachine_387970a-400x240In de toekomst koop je geen wasmachine meer, maar wasbundels. Met app. De Nederlandse startup Bundles wil huishoudens milieubewuster maken. Dus wordt de wasmachine inclusief wastegoed verhuurd.

Het werkt net zo als met een smartphone-abonnement. Voor een vast bedrag per maand wordt een Miele WKG 120 WCS geleverd, een wasmachine die rond de 1299 euro kost. Bundles biedt daarnaast drie verschillende wasabonnementen, al naar gelang het gebruik: klein (15 wasjes per maand voor 18,95 euro), standaard (25 wasjes voor 19,95 euro) en groot (35 wasjes voor 21,95 euro). De gebruiksvergoeding van vijftig cent per was krijg je terug als minder wast, iets dat met een app is bij te houden.

Via een kastje (Bundles’Buddy) wordt informatie over de machine online doorgegeven. ‘Wij nemen de zorg voor de machine over, zodat u gewoon kunt blijven wassen.’

Volgens directeur Marcel Peters kan zo worden voorkomen dat goedkope wasmachines worden aangeschaft die al na enkele jaren al stuk en op het schroot belanden. De eerste betalende klanten zijn er al en de eerste B2B-diensten liggen op de tekentafel. Volgens Peters is er veel vraag naar.

Bron: Emerce

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com