Slimmer, sneller en stiller lucht reinigen

0

De Zweedse luchtreinigerexpert Blueair lanceert twee vernieuwde luchtreinigers in de Blue-lijn. De modellen Blue 3210 en 3410 werken nu nog slimmer, sneller en stiller, aldus de fabrikant. De Blue is gestoken in een Scandinavisch jasje met keuze uit vijf kleuren, zodat deze in elk interieur past.

De Blue is verkrijgbaar in twee formaten en is standaard voorzien van de Arctic trail (donkergrijs) pre-filter. Er zijn vier verschillende kleuren die geïnspireerd zijn op de Zweedse natuur los verkrijgbaar: Winter reed (lichtgrijs), Archipelago sand (roze), Aurora light (groen) en Night waves (blauw). De filters zijn makkelijk schoon te houden door deze te stofzuigen of te wassen wanneer nodig.

De nieuwe varianten hebben een upgrade in uiterlijk en effectiviteit voor meer gebruiksgemak. Met één druk op de knop heb je schone lucht in huis. Blueair’s HEPASilent technologie verwijdert namelijk 99,97% van alle schadelijke stoffen en de kleinste deeltjes met een minimale grootte van 0,1 micron. Met de 2-staps filtratie zorgt de Blue voor nog snellere en schonere lucht in huis in slechts twaalf minuten.

De Blue is ontworpen om de lucht het huis continu schoon te houden dankzij de verschillende standen: één keer drukken is de automatische modus, twee keer de nachtmodus, drie keer de dagmodus en vier keer drukken zorgt voor een extra boost waardoor de lucht nog sneller zuivert. In de nieuwe automatische modus met ingebouwde sensoren werkt het apparaat vanzelf een tandje harder als blijkt dat de lucht vervuild is.

In een disclaimer wordt nadrukkelijk gemeld dat Blueair luchtreinigers niet zijn getest op het coronavirus. Blueair claimt niet het SARS-CoV-2 virus te verwijderen of doden.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com