Slimme Liebherr koelkast kijkt met je mee

0

Een koelkast die producten en merken automatisch herkent en je op afstand vertelt of bijvoorbeeld de melk op is. Liebherr realiseert dit met de uitbreiding van het SmartBox systeem. Dit systeem fungeert via MIA, de smart home assistent van Liebherr. Via spraakbesturing kan men de koelkast vragen of bijvoorbeeld de melk op is.

 

De koelkast herkent volledig automatisch de verschillende producten, zoals ook het menselijk oog dit zou kunnen. Staat een fles dus achter een ander pak, dan is de kans groot dat de koelkast de fles en het specifieke product en merk niet herkent. Maar, zo belooft Liebherr, men hoeft niet alle verpakkingen keurig op een rij te zetten met het label naar voren. Dankzij een steeds slimmer wordende database, kan de koelkast de meeste verpakkingen direct herkennen.

Koken met MIA
Dit systeem wordt volgend jaar nog slimmer gemaakt. Dan kan men ook koken via het SmartBox systeem. De koelkast kan namelijk op basis van de inhoud vertellen welk gerecht men kan maken. Vervolgens leest MIA het recept op en kun je dus direct aan de slag. Ontbreken er nog ingrediënten? Dan wordt automatisch een boodschappenlijstje gemaakt die je handmatig kunt aanvullen. Zo weet je zeker dat je niets vergeet in de supermarkt.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com