Silke Maurer Chief Operating Officer BSH Hausgeräte

0

Silke Maurer treedt met ingang van 1 maart 2019 toe tot de Raad van Bestuur van BSH Hausgeräte GmbH. Als Chief Operating Officer (COO) wordt zij verantwoordelijk voor de gebieden Manufacturing, Development en Innovation evenals voor Corporate Technology en Global Supply Chain Management. De 46-jarige Maurer volgt Michael Schöllhorn op, die eind januari het bedrijf verliet.

 

Maurer trad eind 2016 in dienst bij BSH Hausgeräte GmbH als Head of Quality Management en werd vervolgens Head of Corporate Technology. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de strategische planning voor Product Development, Manufacturing Technologies and Quality Management. Eind 2018 werd haar verantwoordelijkheidsgebied uitgebreid met Corporate Innovation.

Silke Maurer studeerde Mechanical Engineering, Research and Development aan de technische universiteit van München. Na haar doctoraat in Mechanical Engineering, werkte ze in verschillende managementfuncties in de auto-industrie in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Italië.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com