Siemens toont smart appliances in chique jasje

0

Siemens_iQ700_Waschvollautomat_WM14W740_sensoFresh_3Voor vakjournalisten gaat de International Funkausstellung (IFA) in Berlijn traditioneel van start met de Siemens persconferentie in hal 1.1. Hier maakten we deze ochtend kennis met de nieuwste producten van het merk en een show die vooral in het teken staat van smart.

 

De vorig jaar geïntroduceerde app Smart Home biedt nu meer mogelijkheden en het assortiment smart appliances is flink uitgebreid. Onder meer met een koelkast met camera’s waardoor je op afstand kunt zien welke levensmiddelen je op voorraad hebt.

 

Chique koelkasten

Op de enorme Siemens stand springen ook een aantal producten in het oog vanwege het vernieuwde design. Een mooi voorbeeld: de iQ700 koelvriescombinaties zijn breder en dieper dan hun voorgangers, maar vallen vooral op door de grote, strakke deuren. De glazen fronten geven de koelkasten een zeer chique uitstraling.

 

sensoFresh

In de categorie wassen en drogen introduceert Siemens sensoFresh technologie. Een prettig voordeel hiervan is dat onaangename geurtjes gemakkelijk uit kleding verwijderd kunnen worden zonder een druppen water te gebruiken.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com