SHARP ONTWIKKELT PROTOTYPE INTERACTIEVE SNIJPLANK

0

Chop-sycSharp Europe toont het eerste prototype van de ‘Chop-Syc‘, een interactieve snijplank die met een touchscreen toegang verschaft tot online recepten en advies over gezond eten. De snijplank maakt draadloos verbinding met het internet en bevat een ingebouwde weegschaal met geautomatiseerde aanbevelingen over gezonde porties, gebaseerd op het aantal personen waarvoor wordt gekookt.

 

Met de Chop-Syc is het makkelijk om gelijktijdig kookboeken en online informatie over gezond eten te raadplegen, zelfs wanneer de handen bedekt zijn met eten tijdens het koken. De snijplank beschikt over diverse handige functies die helpen de juiste hoeveelheden te bepalen.

De interactieve snijplank werd bedacht door de winnares van Sharp’s stagecompetitie bij Sharp Laboratories, Siobhán Andrews. Andrews werkte aan het prototype tijdens haar twee maanden durende stage, samen met enkele productontwikkelaars bij Sharp in het Sharp-lab in Oxford.

Het scherm van de Chop-Syc is gemaakt van gehard, krasbestendig glas en kan op een oplaadbare mat worden geplaatst. Hierdoor is er geen batterij of snoer nodig. Het design van Andrews integreert Sharp’s beeldschermtechnologieën met innovatieve technologische oplossingen voor in huis.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com