Service.obbink.nl van start

0

De Achterhoekse elektronicaformule Obbink is van start gegaan met de nieuwe website service.obbink.nl. De website wordt beheerd vanuit het Obbink Service Center.

 

Obbink beschouwt de klantenservice als het hart van de organisatie en daar moet deze servicewebsite aan bijdragen. De consumenten kunnen door middel van service.obbink.nl sneller en beter geholpen worden met klachten of producten die gerepareerd moeten worden.

Op de website worden de meest voorkomende problemen van allerlei producten uit het assortiment op een rijtje gezet. Lukt het toch niet om een probleem zelf op te lossen, dan kan men eenvoudig op de site een service-aanvraag indienen. Hier kan men ook de status van een reparatie bekijken. Daarnaast is de klantenservice dagelijks te bereiken per chat, telefoon of via een WhatsApp bericht.

Op de servicewebsite staat ook meer informatie over nieuwe producten en handige tips die vermeld staan in blogs. Met deze blogs wil Obbink extra aandacht besteden aan diverse onderwerpen die in het teken staan van het uitgebreide assortiment.

 

Bron: Aalten Vooruit

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com