SATURN OPENT WINKELS IN DE BIJENKORF

0

BijenkorfSaturn opent dit jaar winkels in drie vestigingen van de Bijenkorf. Het gaat om de warenhuizen in Amstelveen, Eindhoven en Rotterdam. De samenwerking wordt uitgebreid naar alle vestigingen van de Bijenkorf en online als de winkels een succes worden.

In de winkels, met de naam Saturn Connect, kunnen consumenten terecht voor smartphones, tablets, computers en televisies en mobiele- en datacontracten. Het concept voor de winkels in de Bijenkorf is samen met Phone House ontwikkeld., waarmee Media Markt-Saturn vorige maand een overeenkomst sloot om in Nederland te gaan samenwerken. Onderdeel van de samenwerking is dat Phone House de telecomafdelingen gaat runnen in de 45 Nederlandse megastores van Media Markt en Saturn.
De Bijenkorf heeft begin dit jaar de filialen in Arnhem en Enschede gesloten. In het voorjaar van 2016 houden ook de vestigingen in Groningen, Breda en Den Bosch op te bestaan. Het sluiten van deze 5 (winstgevende) vestigingen is onderdeel van een strategie om de overgebleven winkels naar een internationaal topniveau te brengen. Naast Amsterdam gaat het concern verder met de winkels in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven en Amstelveen.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com