Samsung SmartThings sluit zich aan bij Matter

0

Samsung SmartThings is uitgebreid met de universele smart home standaard Matter. Hierdoor is het mogelijk om Samsung-producten, zoals de slimme koelkast Family Hub, aan te sturen via het relatief nieuwe protocol.

Matter is gecreëerd door meer dan 180 bedrijven en werd eerder dit jaar gelanceerd. De nieuwe protocol heeft als doel om de standaard te worden in ieder huis voor smart apparatuur. Samsung is mede-initiatiefnemer van Matter.

“Matter opent voor ontwikkelaars over de hele wereld een totaal nieuw hoofdstuk van innovatiemogelijkheden. Ze kunnen al hun tijd stoppen in creativiteit zonder tijd te verspillen aan de replicatie van hun vindingen voor verschillende ecosystemen. We zijn er heilig van overtuigd dat Matter het fundament en de toekomst van IoT is”, zegt Michelle Mindala-Freeman, Head of Marketing bij de Connectivity Standards Alliance.

Andere aangesloten merken
Matter wordt geïntegreerd in talloze producten en merken die nu al beschikbaar zijn in het SmartThings-systeem. Bijvoorbeeld in apparaten van Google, eve Systems, Honeywell Home by Resideo, Linksys, Nanoleaf, Philips Hue, Schlage, Wemo en Yale.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com