Samsung showt POWERbot VR7000 robotstofzuiger op CES 2017

0

Samsung introduceert op de CES in Las Vegas zijn nieuwe POWERbot stofzuiger VR7000. Deze combineert zuigkracht met een slank design waarmee het apparaat ook de lastigste hoeken bereikt. Met een hoogte van 97 mm is de POWERbot VR7000 28% kleiner dan de POWERbot VR9000.

 

De POWERbot VR7000 heeft een zuigkracht tot 20 watt. Het compacte apparaat reikt met Edge Clean Master tot 15 mm van de muur. Daarnaast is de borstel, met 288 mm de breedste van alle grote merken, helemaal naar voren geplaatst. Zo komt het apparaat dichtbij de muur en veegt het eenvoudig stof, haar en ander vuil op. Ook de functie Auto Shutter versterkt dit effect met een barrière die de stofzuiger meer stof laat opzuigen.

Deze robotstofzuiger is uitgerust met een aantal intelligente functies, zoals Visionary Mapping Plus en FullView Sensor 2.0. Hierdoor onthoudt het apparaat de indeling en het oppervlak van kamers en weet de stofzuiger precies waar de vieze delen zich bevinden om er extra aandacht aan te besteden. Ook maakt de stofzuiger nauwkeurig schoon rond kleine obstakels (tot 10 mm).

Intelligent Power Control past de zuigkracht automatisch aan en optimaliseert de reiniging afhankelijk van het type ondergrond. En het Self-Cleaning Brush System vergroot het gebruiksgemak van de POWERbot VR7000. Het vuil wordt midden in de borstels verzameld en vervolgens eenvoudig naar de afvalbak verplaatst.

De robotstofzuiger is op afstand te bedienen via een app. Vanaf een smartphone of ander mobiel device start en stop je de stofzuiger, stel je schoonmaaktijden in, en check je de reinigingsgeschiedenis.

De Samsung POWERbot VR7000 is in Nederland vanaf april beschikbaar.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com