Samsung opent VR-belevingswinkel

0

VR-shop Samsung

Om de mogelijkheden van virtual reality te tonen, heeft Samsung een belevingswinkel in de Amsterdamse Kalverstraat geopend. Samsung noemt dit de Gear VR pop-up store.

 

Samsung toont in deze pop-up store consumenten hoe de toekomst van elektronica eruit iet. De fabrikant verwacht dat virtual reality in de komende jaren voor diverse veranderingen in ons leven gaat zorgen. Deze veranderingen worden nu deels getoond in de pop-up store in de Kalverstraat.

In de winkel staan onder meer een aantal zogenaamde ‘Whiplash’-stoelen. Deze stoelen zijn aangesloten op de VR-bril van de gebruiker en reageren op de bewegingen die bezoekers ervaren in de virtuele wereld, waardoor zij hun acties niet alleen zien, maar ook voelen.

Naast de virtual reality-ervaring toont Samsung in de tijdelijke winkel de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge smartphones en de Gear 360. Deze camera is in staat om een eigen virtual reality-video op te nemen. Deze is vervolgens te beleven met een Gear VR. De winkel is tot 6 maart 2016 geopend.

 

Bron: RetailTech

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com