SAMSUNG OPENT EERSTE EXPERIENCE STORES

0

samsung-experience-storeSamsung Nederland opende samen met Phone House gisteren in Haarlem en Den Haag de deuren van zijn eerste twee Experience Stores. Komende maand gaan nog drie vestigingen open.

De eerste twee Samsung Experience Stores zijn gevestigd aan de Haarlemse Grote Houtstraat en Haagse Venestraat. Drukke winkelstraten in het centrum van deze steden. De winkel toont het volledige assortiment Samsung mobiele telefoons, wearables en tablets. Ook hebben bezoekers van de Samsung Experience Stores de keuze uit abonnementen van alle aanbieders, zoals ze bij Phone House gewend zijn. Voor aanvullende diensten, zoals software-updates en reparaties, kunnen bezoekers tevens in de Samsung Experience Stores terecht.

Samsung werkt voor het nieuwe winkelconcept nauw samen met Carphone Warehouse Group, in Nederland bekend als Phone House. Behalve in Haarlem en Den Haag opent Samsung komende maand Experience Stores in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven. Het concept wordt ook uitgerold in Duitsland, Ierland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com