Samsung lanceert The Frame 2018

0

Samsung komt met een vervolg op The Frame. Deze is uitgerust met verbeterde functies, nieuwe mogelijkheden tot personalisatie en meer dan duizend beschikbare kunstwerken.

 

The Frame 2018 biedt toegang tot ‘s werelds grootste kunstplatform voor TV’s: de Samsung Art Store. Hier bevindt zich een snelgroeiende en diverse kunstcollectie met werken van de meeste prominente musea, galeries en kunstenaars ter wereld. Recent werden meer dan dertig iconische foto’s uit de The New York Times aan de Art Store toegevoegd.

“The Frame is gemaakt voor mensen die houden van het riante beeld van een 4K UHD TV, maar die er moeite mee hebben dat het scherm nog steeds zo prominent in de kamer aanwezig is als het uit staat,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Nederland. “Daarom bieden we hen de keuze om de uitstaande TV op die momenten te vullen met de mooiste kunst ter wereld. Zo geef je de kamer van je dromen vorm met precies dat kunstwerk dat daar het beste bij past. Je kunt ook kiezen voor een constant wisselende collectie, die qua kleurenpalet en uitstraling altijd aansluit bij je interieur.”

De TV…
The Frame biedt een kraakhelder 4K UHD beeld met HDR10+. Net als de nieuwe QLED TV-serie van Samsung heeft The Frame 2018 extra slimme mogelijkheden. Zo is het eenvoudig om de TV snel in te stellen en direct toegang te hebben tot de content die je zoekt.

Effortless Log-in verstuurt het Wi-Fi-wachtwoord en de gegevens van je Samsung-account direct vanaf je telefoon naar de TV via Bluetooth Low Energy (BLE) zonder dat je je wachtwoord opnieuw hoeft in te voeren. Via de Samsung Smart Hub navigeer je intuïtief door verschillende streamingdiensten, consoles en live TV, terwijl Universal Guide speciaal op jouw smaak geselecteerde programma’s aanbiedt.
The Frame is uitgerust met Bixby en maakt het mogelijk via stemcommando’s je favoriete shows en series tevoorschijn te laten komen. Via Samsung SmartThings bedien je aangesloten slimme lampen, soundbars, camera’s, deuren en andere IoT-apparaten.

Via de Samsung No Gap Wall-Mount hang je de TV helemaal plat tegen de muur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te switchen tussen vier mogelijke kleuren lijsten – zwart metaal, wit metaal, licht hout en donker hout. Zo pas je de kleur van de lijst eenvoudig aan de kleur aan van het kunstwerk en de kamer.
Met One Invisible Connection, een slanke en doorzichtige kabel, werk je al je snoeren weg. Bovendien stuur je op die manier zowel power als audio- en videodata naar de TV. Ook hoeft het toestel niet per se dicht bij de TV-ingang of een elektriciteitspunt te staan.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com