Samsung brengt luxe stoomkast naar Nederland

0

Samsung lanceert de AirDresser in Nederland. Deze stoomkast maakt kleding eenvoudig schoon en vermindert kreukels, zonder dat je hoeft te wassen.

“De AirDresser is een nieuwe manier om kleding snel en eenvoudig op te frissen,” zegt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Benelux. “Zo zie je er altijd tiptop uit en bespaar je tegelijkertijd tijd en geld omdat je niet naar de stomerij hoeft. Bovendien blijft je kleding langer mooi.”

Uit Europees onderzoek blijkt dat 7 op de 10 mensen hun kleding af en toe opfrist zonder te wassen. Zij hangen hun kleding buiten of in de badkamer, gebruiken kledingspray of strijken hun kledingstukken. Samsungs AirDresser maakt dat overbodig. In de AirDresser stoomkast hang je kleding aan een van de Air Hangers, waarna de het apparaat fluisterstil te werk gaat.

Om kleding te ontsmetten, op te frissen en te stomen maakt de AirDresser gebruik van JetSteam. Dit laat op hoge temperatuur stoom in de stof van de kleding doordringen. Daarmee verwijdert de AirDresser 99,9% bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen.

Eventuele geurtjes in de kast worden verwijderd met het geurfilter, terwijl de warmtepomp kledingstukken droogt op een lage temperatuur. Dit voorkomt dat kleding beschadigd raakt.

De AirDresser lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een Crystal Mirror spiegeldeur.

De AirDresser is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan: de verkoopadviesprijs bedraagt €1.999.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com