Samsung breidt Bespoke line-up uit naar Europa

0

De high-end trendy serie Bespoke apparaten van Samsung worden nu ook in Europa en de VS op de markt gebracht. Het gaat hierbij om apparaten die aanpasbaar zijn aan de wensen van  de consument en die op tal van gebieden innovatief zijn.

Zo bestaat de Bespoke serie onder meer uit koelkasten die wereldwijd in meer dan twintig kleuren en zeven afwerkingen verschijnen. De serie is in Nederland beschikbaar als 1-deurs model (koelkast en vriezer), terwijl de koelvriescombinaties met vriesvak onder in de afmetingen 1,85 en 2 meter verschijnen. Er zijn meerdere afwerkingen beschikbaar in vijf verschillende kleuren, variërend van klassiek zwart tot zachte pastelkleuren.

Het nieuwe Bespoke Kitchen-pakket bevat een serie te customizen huishoudelijke apparaten. Zo is de magnetron in de Bespoke-serie voorzien van dezelfde look & feel als de koelkast. Met een ruime keuze aan kleuren en finishes, zoals Matte Black Steel, Navy Steel, Champagne Rose Steel en White Glass.

Hiernaast bestaat de Bespoke line-up uit een groot aantal producten. We noemen er enkele.

De Bespoke AirDresser is een stoomapparaat dat kleding reinigt en in conditie houdt. Vanaf september in Nederland verkrijgbaar.

De Bespoke Air Purifier is een op maat gemaakte luchtreiniger die lucht aanzuigt vanuit vijf richtingen om snel en intensief te zuiveren, ook in grote ruimtes. Het meerlaagse zuiveringssysteem kan 99,999% van 0,01 µm stofverwijderen, terwijl door de slimme afvoer schone lucht in verschillende richtingen circuleert.

De Bespoke Jet steelstofzuiger wordt geleverd met een Clean Station en een aangesloten laadstation. Eenmaal klaar met schoonmaken, zet je hem in het docking station en reinigt de stofzuiger zichzelf en laadt opnieuw op. De Bespoke Jet™ komt beschikbaar vanaf de tweede helft van 2021.

De Jet Bot AI+ is een robotstofzuiger die is uitgerust met Intel kunstmatige intelligentie. Het apparaat herkent objecten en kiest vervolgens de optimale schoonmaakroute. Uitgerust met een camera, waardoor hij je via de SmartThings-app op afstand helpt bij thuisbewaking. Deze komt vanaf het derde kwartaal van 2021 in Nederland beschikbaar.

De ShoeDresser ontgeurt, ontvochtigt en droogt schoenen op basis van hun materiaal en vorm, zodat ze met de juiste zorg worden onderhouden.

De Bespoke Cube-koelkast biedt modulaire opslag voor andere items dan boodschappen, zoals wijn, bier en schoonheidsproducten. Dit apparaat is stil genoeg om in de slaapkamer of naast de bank te staan.

Samsung Bespoke Home producten

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com