Ruud de Vos wint jongensdroom bij Media Markt

0

gekkenhuis-media-marktEen VIP-arrangement naar de laatste Formule 1 race van het jaar in Abu Dhabi: voor Ruud de Vos (55) uit Bergen op Zoom komt een jongensdroom uit. Ruud mag met een extreem luxe reis naar Abu Dhabi als VIP de laatste Formule 1 race van heel dichtbij meemaken.

 

De winactie waar hij aan meedeed was onderdeel van de ‘Gekkenhuis’-actie van Media Markt. Met bijna 850.000 winkelbezoekers en 1,5 miljoen bezoekers online was dit winkelfeest een succes.

Van de vele klanten die kans maakten op de jongensdroom, is Ruud de Vos de winnaar. “Ik ben sprakeloos, dit is echt waanzinnig,” stamelt Ruud nadat hij hoorde dat hij het VIP-arrangement naar Abu Dhabi gewonnen heeft. “Een betere prijs had ik niet kunnen verzinnen, ik ben enorm fan van Formule 1 sinds de start van Max Verstappen. Nu mijn vrouw nog overhalen om met mij mee te gaan naar Abu Dhabi, zij heeft nog nooit gevlogen dus dat wordt een hele klus.”

Het aanbieden van populaire, doorgaans dure producten tegen een Media Markt prijs in een winkel die voor iedereen bereikbaar is, blijkt ook dit jaar weer een succesformule. In slechts vijf dagen tijd trok de actie bijna 850.000 bezoekers.

Opvallend is het grote succes van de leasecontracten voor Toyota. In totaal hebben ruim 1.600 klanten een leasecontract aangevraagd. De eerste auto’s staan al bij de klant voor de deur. Dit is voor Media Markt een record. Ook de verkoop van de lease constructie voor ebikes valt op.

Media Markt was met Gekkenhuis de eerste in de markt die ebikes met een leasecontract aanbood. Plopsaland tickets en vliegtickets bleken populair, maar de grootste uitschieter was wel de verkoop van Formule 1-reizen: deze waren binnen een uur uitverkocht. Ook de verkoop van Cavallaro-maatpakken overtrof de verwachtingen.
Gekkenhuis is een jaarlijks winkelfeest van Media Markt, waarbij klanten een week lang de meest uiteenlopende producten kunnen kopen tegen Media Markt prijzen. Inmiddels is het evenement een bekend fenomeen dat elk jaar weer aan populariteit wint.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com