Rob Wierenga naar ElectronicPartner Nederland

0

Rob Wierenga is per 1 april 2021 aangetreden als New Business Manager Smart Living bij ElectronicPartner Nederland BV. Rob was jarenlang werkzaam bij de brancheorganisatie Techniek Nederland en heeft hierdoor veel kennis vergaard over onze sector en een sterk netwerk opgebouwd. 

ElectronicPartner Nederland haalt met Rob Wierenga een zeer ervaren en gepassioneerde manager binnen. Rob is trots dat hij onderdeel wordt van het team van ElectronicPartner Nederland en kijkt uit naar deze volgende stap in zijn carrière. “Ik mag mijn passie waarmaken binnen een organisatie waar ik al jaren mee samenwerk. We gaan samen de uitdaging aan omtrent ontwikkelingen die vragen om de inzet van nieuwe en slimmere technieken en een andere manier van samenwerken. Ik ben blij met zo een sterke partij aan mijn zijde en ik kijk uit naar de toekomst”, aldus Wierenga. 

Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland B.V., is zeer verheugd over het aantreden van Rob Wierenga. “Als organisatie volgen wij de trends en ontwikkelingen binnen onze branche op de voet. Wij signaleren trends en spelen hier snel op in. Met het aantreden van Rob Wierenga als New Business Manager Smart Living denken we als organisatie vooruit en spelen we in op een aantal toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn enorm trots dat Rob ons team komt versterken en kijken uit naar de samenwerking”, aldus Van Tent. 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com