Ring breidt uit met beveiliging

0

Ring, bekend van de slimme deurbellen en camera’s, breidt het assortiment uit met beveiligingsapparatuur onder de naam Ring Alarm. De componenten zijn betaalbaar, eenvoudig zelf te installeren en werken samen met de andere producten van dit merk.

Net als de Ring-videodeurbellen en Ring-beveiligingscamera’s is Ring Alarm te installeren via de Ring-app en te gebruiken naast de bestaande serie Ring-beveiligingsoplossingen. Er is geen professionele installatie of nodig. Ook is het boren van gaten om het systeem op te hangen overbodig; alles wat de consument nodig heeft om te starten, zit in de doos.

Het basisstation wordt via wifi of ethernet,verbonden, de contactsensor(en) worden op de geselecteerde deuren en/of ramen geplaatst en de bewegingssensor(en) registreren iedere beweging. Gebruikers kunnen realtime notificaties instellen op hun smartphone of tablet voor meldingen als iemand een kamer binnenkomt of een raam opendoet. Ook kunnen ze het alarm handmatig af laten gaan via het Ring Alarm Bedieningspaneel.

Ring Alarm heeft drie verschillende beveiligingsstanden en is eenvoudig in en uit te schakelen met het bedieningspaneel of via de Ring-app.

Het handige is dat Ring Alarm, Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera’s met elkaar in de Ring-app voor een extra beveiligingslaag kunnen worden verbonden. Als het alarm dan af gaat, beginnen de Ring-camera’s automatisch met opnemen, zelfs als ze geen beweging detecteren. Ring Alarm is ook te integreren met geselecteerde, voor Alexa geschikte apparaten, zodat gebruikers met simpele stemopdrachten hun alarm kunnen in- en uitschakelen en de status ervan kunnen controleren.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com