Retailformule EP: opent steeds meer winkels in eigen shopconcept

0

Elektronicaketen EP: opent in de maand augustus weer twee winkels binnen het EP:Shopconcept. Het gaat om een geheel nieuwe vestiging van EP:Tummers in Sittard-Geleen en EP:OJE Electronics in Delfzijl. Het EP:Shopconcept heeft een warme uitstraling en een eigentijds interieur aangevuld met herkenbare formule-elementen. In EP:Winkels met het nieuwe shopconcept staat de merk- en klantbeleving centraal.

De retailformule EP: behaalde de afgelopen maanden, evenals het afgelopen jaar, een zeer goede omzet. Vooral dankzij de combinatie van lokaal ondernemerschap en een gerichte online strategie. Hoewel EP: steeds meer terrein wint op het online vlak, blijft de organisatie met het EP:Shopconcept investeren in de ontwikkeling van haar EP:Ondernemers.

“De discussie over de kracht van stenen winkels is oneindig. Wij geloven dat lokaal ondernemerschap haar toegevoegde waarde altijd zal blijven bewijzen. Uiteraard wel met de juiste succesingrediënten”, aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.

“Het EP:Shopconcept heeft alle ingrediënten die volledig gericht zijn op merk- en klantbeleving, van winkelpresentatie tot productassortiment. Gecombineerd met de service- en klantgerichtheid van lokaal ondernemerschap, maakt dit het succes van de EP:Formule. Onze ambitie is om de aankomende jaren onze bestaande winkels te voorzien van het nieuwste EP:Shopconcept, maar ook nieuwe winkels te blijven openen.”

Op 13 augustus jl. werd de nieuwe winkel van EP:Tummers geopend in Sittard-Geleen. Met deze winkel start EP:Tummers alweer zijn achtste vestiging. Met een winkeloppervlakte van ruim 1400m2 is dit een van de grootste EP:Winkels van Nederland met een bijzonder winkelconcept, met verschillende belevingscorners en een uniek koffiehuis.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com