POSTNL NEEMT WITGOEDBEZORGING OVER VAN FIEGE

0

PostNL neemt de bezorging van grote consumentengoederen, waaronder witgoed, in de Benelux over van concurrent Fiege. PostNL brengt deze één -en twee-mans bezorgdiensten onder in de Extra@Home divisie.

Het gaat om de bezorging van grote producten aan huis, zoals ijskasten en wasmachines, door een of twee bezorgers, die ook installatiediensten en retournering aanbieden. Met de overname in dit snel groeiende marktsegment versterkt PostNL zijn positie op de Nederlandse markt en krijgt het toegang tot de markt in Belgie en Luxemburg.

Fiege verklaart dat het  wil zich gaan richten op zijn kernactiviteiten, namelijk opslag, fulfilment en toegevoegde waarde diensten. Fiege is een grote speler in Europa op het gebied van logistieke dienstverlening. De logistiek dienstverlener was al langer op zoek naar een partner voor de regio Benelux.

PostNL wil met zijn Extra@Home service meer inzetten op het bezorgen van grote producten. Volgens de postbezorger is de bezorging van grote consumentengoederen een snelgroeiend marktsegment.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com