Polaroid sporthorloges bij Gizmo

0

Gizmo Retail lanceert vier betaalbare sporthorloges, smartwatches, van het bekende merk Polaroid. Deze Polaroid sporthorloges staan bekend om hun krachtige analyses, design en een lange levensduur.

 

Het gaat om de modellen POLAM100,  POLAM200, POLAM400 en POLAM600.

De POLAM100 is een sporthorloge met activiteitstracker. Deze analyseert naast het calorieverbruik ook het slaapritme en het herkent automatisch de afstand die de drager wandelt of hardloopt. Daarnaast voorziet hij van informatie over inkomende berichten en/of gesprekken op de mobiele telefoon.

De Polaroid POLAM200 is een ‘Connected’ Bluetooth Sporthorloge met activiteitstracker. Dit slimme horloge  analyseert het calorieverbruik, slaapritme en de sportprestaties. Daarnaast voorziet hij de drager ook van informatie over inkomende berichten en/of gesprekken op de mobiele telefoon.
Dankzij de koppeling met de telefoon kan de drager er zijn/haar favoriete muziek ermee afspelen en zelfs foto’s (snapshot) maken behoort tot de mogelijkheden.

De waterproof Polaroid POLAM400 meet en analyseert namelijk hartslag, calorieverbruik, slaapritme en sportprestaties. Daarnaast voorziet hij de drager van informatie over inkomende berichten en gesprekken op de mobiele telefoon. En man kan met de POLAM400 zelfs foto’s maken.

POLAM600 tot slot is een ‘Connected’ Bluetooth Sporthorloge met activiteitstracker. Dit slimme horloge met krachtige functies analyseert calorieverbruik, slaapritme en uw sportprestaties. Daarnaast voorziet hij de drager van informatie over inkomende berichten en gesprekken op de mobiele telefoon.
Men kan met de POLAM600 bellen en gebeld worden, overal de favoriete muziek afspelen en men kan er zelfs foto’s mee maken.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com