Philips viert historische mijlpaal

0

De Philishave werd 80 jaar geleden, in 1939, gelanceerd. Dit was het eerste elektrische scheerapparaat ter wereld en Philips veranderde hiermee voor goed de manier waarop mannen zich konden scheren.

Om 80 jaar Male Grooming innovaties te vieren, lanceert Philips een gloednieuw scheerapparaat, met een beperkte oplage, geïnspireerd op de allereerste Philishave. Dezelfde klassieke look maar dan met de nieuwste technologie. De nieuwe Philishave Heritage Edition belichaamt de geschiedenis van het merk en combineert historische kleuren met het iconische driekoppige ontwerp en acht decennia innovatie en expertise.

Ook bij de allernieuwste en toonaangevende scheer- en verzorgingstools stelt Philips de consument steeds centraal. Zo is de Philips Shaver serie 9000 Prestige het perfecte apparaat voor een gladde en comfortabele scheerbeurt, tekent de Philips Shaver serie 7000 met Artificial Intelligence voor een persoonlijke scheerbegeleiding en is de Philips OneBlade, het revolutionaire apparaat bij uitstek voor het trimmen, scheren en stijlen van elke haarlengte. Als bewijs van zijn knowhow bereikte Philips onlangs de mijlpaal van 1 miljard verkochte scheerapparaten.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com