Penhold distributeur Thorens in Benelux

0

Thorens GmbH, één van ‘s werelds oudste platenspelerfabrikanten, heeft Penhold BV aangesteld als haar officiële distributeur voor de Benelux. Met ingang van 1 juli aanstaande zal deze samenwerking gestalte krijgen.

Thorens, dat binnen de platenspelermerken als één van de oudste en meest iconische namen aangemerkt mag worden, kwam een jaar geleden in handen van Gunter Kürten. Dhr. Kürten wil terug naar de roots van het merk en heeft hiertoe een aantal klassiekers vernieuwd. Het portfolio wordt in de toekomst verder uitgebreid.

Penhold BV, handelend onder de merknaam Look en Listen, is één van de oudste importeurs en distributeurs in de Benelux voor de betere Hifi-gerelateerde producten. Naast het nieuw verworven importeurschap voor Thorens is Penhold in de Benelux ook de exclusieve importeur & distributiepartner voor de merken: Anthem, Lumin, Martin Logan, Paradigm en Sbooster.

Het management koesterde al langer de wens om een gerenommeerd platenspelermerk aan het portfolio toe te kunnen voegen en kort na de High End Show in München wisten zij dit te realiseren.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com