OOK SONY KOMT MET CURVED TV’S

0

SonySony sluit aan bij het korte rijtje producenten dat een gebogen tv-scherm op de markt brengt. De nieuwe BRAVIA S90 4K Ultra HD-televisie van Sony is verkrijgbaar in 75-inch (190,5 cm) en 65-inch (165 cm) en heeft een slank, gebogen scherm.

Volgens Sony krijgt de ikijker dankzij de nauwkeurig berekende kromming van het scherm “een intensere home entertainment-ervaring die wordt versterkt door het 4.2-kanaals Speaker-systeem”. Het is overigens nog niet bekend wanneer de nieuwe toestellen op de markt komen en wat de prijzen zijn. Waarschijnlijk zijn ze wel op de IFA, die volgende maand in Berlijn wordt gehouden, te zien.

De S90 Curved TV beschikt over verschillende Sony beeldtechnologieën om de optimale kijkervaring te versterken. Het TRILUMINOS-display zorgt voor diep rood, natuurlijk groen en helder blauw. Het intelligente X-tended Dynamic Range verbetert het contrast voor sprankelende kleuren en diep zwart. De 4K X-Reality PRO-technologie van Sony, die gewone tv-uitzendingen en Blu-ray-films opschaalt tot viermaal het aantal pixels van Full HD, zorgt voor beeld met heel veel detail. De beeldkwaliteit van de S90 is gelijk aan de veelgeprezen X9 4K-tv van Sony met plat beeldscherm.

Het nieuwe 4.2-kanaals Live Speaker-systeem van Sony gebruikt aparte drivers die de voor- en surroundkanalen links en rechts  in de kamer richten. Aparte verwerking met ClearAudio+ behoudt de individuele details van de originele meerkanaalsmixen voor uitzonderlijke helderheid en geluidsdetail, waardoor het 360-graden surround sound de kijker omhult.

Twee woofers zorgen voor een vol, krachtig basgeluid. Als nog lager geluid gewenst is voor meer spektakel bij speelfilms of live muziek, dan is er een optionele draadloze subwoofer beschikbaar – de witte SWF-BR100 of de nieuwe SWF-BR100B in een elegante zwarte afwerking – die dusdanig laag geluid produceert dat de trillingen voelbaar zijn, net zoals in de bioscoop.

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com