Ook monteurs kunnen Dé Witgoed Specialist worden

0

Ook witgoedmonteurs kunnen zich voortaan aansluiten bij de formule Dé Witgoed Specialist. Dit vertelt Jan van de Wouw van het overkoepelende United Retail in de komende editie van ERM.

“We hebben twee jaar geleden Electro World helemaal up-to-date gemaakt en nu is Dé Witgoed Specialist aan de beurt. De markt dicteert dat we meer moeten laten zien dat we voor een hoog service-niveau staan; onze uitstraling moet hierop aansluiten. Daarom hebben we samen met onze ondernemers onderzocht welke kant we op willen gaan. Centraal stonden de punten: meer vrijheid voor de ondernemers en nog meer de nadruk op service.”

De winkels krijgen een nieuwe uitstraling, de bussen en de kleding voor de medewerkers is vernieuwd en ook de website is aangepakt. De vernieuwde formule moet rond juni ‘live’ gaan.

Gelijktijdig wil de organisatie een grotere nationale dekking bereiken. Van de Wouw: “Daarom hebben we besloten dat ook zelfstandige monteurs zonder winkel zich bij ons aan kunnen sluiten. We doen dit in nauw overleg met onze ondernemers en leveranciers. We zijn van nature al een zeer service-gerichte organisatie en we willen dit in heel Nederland kunnen aanbieden.”

Nog geen abonnee op ERM? Kijk hier voor een interessante aanbieding!

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com