Numatic zet stap in online sales support

0

Schermafbeelding 2016-03-01 om 15.47.02Numatic International BV heeft een vernieuwde website en nieuwe webshop. De producent van schoonmaakmachines, -middelen en materialen in de professionele sector en op de consumentenmarkt, zet hiermee een nieuwe stap.

 

“Markten veranderen, afnemers worden kritischer, en kansen blijven er altijd”, weet Rogier Moorman, managing director van Numatic. “En die kansen pakken wij onder meer met de website en webshop”.

Internet als verkoopkanaal is niet meer weg te denken. Ook in de professionele (schoonmaak)markt stappen steeds meer bedrijven over op online verkopen. “Maar het internet als oriëntatiekanaal mag ook niet onderschat worden. Hier doet men ideeën en informatie op. Wij hebben daarom beide kanalen aangepakt”, vertelt Moorman.

“Via de vernieuwde website www.numatic.nl, kunnen consument en professionele gebruiker zich oriënteren. Via de webshop kunnen onze klanten specifieke productinformatie raadplegen en bestellingen plaatsen. Met een unieke inlogcode krijgen zij toegang.”

 

SAP
Voor Numatic is de eerdere overstap naar SAP, softwareoplossingen voor ondernemingen, de aanleiding. Moorman: “Het SAP-systeem dat we gebruiken, is een mooi en goed systeem. We halen er veel informatie uit. Dat is voor ons zichtbaar, dat is iets wat we wilden vertalen naar onze klanten.

We bieden nu naast onze persoonlijke support, ook digitale ondersteuning en advies aan: sales support in de vorm van 24/7 bestelmogelijkheid, bestelhistorie, welke producten bestel ik vaak?, breed assortiment, productinformatie, afbeeldingen en technische details. Als uitbreiding van onze service en als antwoord op de veranderde vraag vanuit de markt.”

 

Bezoek
Aan de lancering van de vernieuwde website en nieuwe webshop ging een uitgebreide testperiode vooraf. Nu nodigt Numatic iedereen uit voor een bezoek aan www.numatic.nl om het actuele assortiment en Numatic’s organisatie te ervaren.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com