Nieuwe Wireless Audio speakers Samsung

0

Samsung komt met een uitbreiding van de serie Wireless Audio speakers aan. De R5, R3 en R1 speakers worden voor het eerst getoond op IFA 2015.

r5wirelessaudiospeakers_lores

De R5, R3 en R1 zijn een aanvulling op de R7 en R6, de twee eerdere Wireless Audio speakers van Samsung. De nieuwe modellen bieden dezelfde kwaliteit en hetzelfde gebalanceerde geluid als hun voorgangers.

Wereldwijd zijn de R7 en R6 speakers door consumenten en media geprezen om hun mooie, heldere geluid. Ook wordt benadrukt hoe muziek de hele ruimte vult dankzij de gepatenteerde ring-radiator technologie, die ook in de R5, R3 en R1 zit.

De nieuwe 360-graden speakers hebben een tap-and-swipe interface. Het volume regel je via een swipe of een lichte aanraking op de bovenkant van de speaker. Ook selecteer je zo meerdere muziekbronnen en zet je de muziek op play of pauze.

Via de geüpdatete Multiroom App maken de R5, R3 en R1 speakers contact met smartphones en tablets met Android en iOS. Dankzij de laatste update werkt Samsungs Multiroom App nu ook op de Samsung Gear S. Daarnaast kun je de app gebruiken op de binnenkort te verschijnen nieuwe smartwatch van Samsung.

Samsung is een samenwerking aangegaan met Qobuz, een online, high-fidelity muziek service. Zo heb je als Samsung gebruiker toegang tot streaming in hoge resolutie en luister je naar muziek in topkwaliteit.

De nieuwe speakers komen in het laatste kwartaal van 2015 beschikbaar en hebben verkoopadviesprijzen die variëren van €199,- tot €399,-.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com